Педагог… Це слово пробуджує в нас добрі почуття, світлі спогади, великі сподівання! Ця професія одна з найбільш складних і відповідальних, але разом з цим, і вдячних. Педагог вкладає всю душу в учнів і є провідником у світ нових знань. Нелегка праця викладача гідна великої поваги!

Тому напередодні свята 02.10.2018 року в актовому залі Центру творчості дітей та юнацтва м.Селидове відбувся передсвятковий концерт, на якому були присутні працівники закладів освіти міста.

З вітальним словом до них звернулися Соломахіна О.О., начальник відділу освіти Селидівської міської ради, та Гайчук О.Ю., голова Селидівської профспілки працівників освіти і науки України.

За плідну співпрацю, партнерські взаємовідносини, сприяння збільшення числа членів профспілки та з нагоди 75-річчя утворення Донецької обласної організації  Профспілки працівників була нагороджена й первинна профспілкова організація ЦТДЮ м. Селидове.

Щорічно в дружну педагогічну сім’ю вливається нове, молоде поповнення. На святі були присутні молоді люди, які після студентської лави вперше повноправно і гордо можуть назвати себе педагогом. Ось і до Центру творчості прийшов молодий спеціаліст – культорганізатор Дробна Тетяна  Юріївна.

 

 

 

 

 

 

Слова щирої шани, сердечної вдячності працівникам подарували вихованці Центру творчості.

Навіть якщо ви вже давно стали дорослими, не забудьте привітати в цей святковий день своїх улюблених викладачів теплими словами. Їм це буде дуже приємно, адже педагоги пам’ятають своїх «дітей» і через багато років!