Вже традиційно для Центру творчості дітей та юнацтва м.Селидове стали зустрічі з воїнами -інтернаціоналістами нашого міста. Ось і цього року 13 лютого 2020 року в Центрі творчості відбувся концерт-пам’яті «Обпалені війною» з нагоди вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31- річниці виведення військ з Республіки Афганістан.

Вшанувати учасників бойових дій та віддати шану загиблим в тій страшній війні зібралися воїни-інтернаціоналісти, вихованці будинку творчості та гості.

Загиблих земляків та всіх, хто не повернувся додому з Афганістану, присутні вшанували хвилиною мовчання.

Зі щирими словами вітань звернувся до присутніх голова селидівської міської організації воїнів-інтернаціоналістів «Гіндукуш» Олег Сімаков.
Ведучими свята були Олексій Журавель та Тетяна Дзюба.

В концерті-памяті взяли участь вихованці вокального колективу «Веселка», творчості студії «Angel», театральної студії «Овація». Також прозвучали композиції у виконанні Стефанії Виноградової, Олександра Олефіра, Тетяни Дзюби, та випускниці і керівника вокального колективу «Натхнення» Діани Гайдаш та Олени Степаненко.
По закінченю концерту ветерани були запрошенні до історико-краєзнавчого музею «Наша спадщина» на екскурсію, та отримали пам’ятні подарунки, зроблені своїми руками, від вихованців Центру творчості.