4 лютого для педагогів Центру творчості дітей та юнацтва м. Селидове було проведено засідання Школи педагогічної майстерності за темою: «Виховна система закладу, як складова процесу соціалізації дітей та підлітків». Метою засідання було надання допомоги педагогічним працівникам щодо використання ефективних форм і методів виховної роботи з вихованцями в гуртку, формування навичок партнерських взаємовідношень в малих групах та забезпечити розвиток педагогічної майстерності педагогів шляхом виховної діяльності з вихованцями.

Методистом з виховної роботи Бутіковою С.І. були розглянуті напрями виховної діяльності закладу та їх впровадження у роботі керівниками гуртків з вихованцями, а також проведені відповідні цікаві вправи – «Ключові цінності організації», «Асоціації педагога», «10 фактів добра» та інше.       

      Також педагогами були заслухані доповіді керівників гуртків студії моделингу та фотографії «Angel» — Васильєвої А.М. за темою «Національно-патріотичне виховання, як один із пріоритетних напрямів виховної роботи з вихованцями», «Бісероплетіння» — Мігульової Г.В. — «Гра  у виховній діяльності ЗПО. Виховання компетентної  особистості» та проведені інноваційні ігрові вправи з педагогами, які використовуються у гуртку з вихованцями.

Чудовий майстер-клас був проведений  Захаревич А.А. гуртка «Юний дизайнер» за темою: «Екологічне виховання засобами образотворчого мистецтва. Виготовлення колажу в техніці «Terra»».