У Селидовому пройшов міський випускний бал.

  Життя – це цікава подорож з дитинства в юність, з юності в зрілість, з минулого в майбутнє. Але всім неодмінно світитиме далеким вогником, оповитим солодким, стискаючим серце спогадом, шкільна зірка з країни дитинства і юності. Нажаль, роки  спливають зорепадом. І з дитинством  попращались селидівські випускники 2019 року!

  27 червня Центр творчості дітей та юнацтва м.Селидове провів щорічний випускний бал, за підтримки Селиівської міської ради. За традицією свято пройшло на центральній площі міста. «Запали свій вогонь!» — так звучала тема цьогорічного балу! 176  випускників у 2019 році отримали атестати про повну загальну середню освіту, 17 з них отримали золоті та срібні медалі.

Свято розпочалося з традиційного параду випускників. З напутніми словами до випускників звернулися Селидівський міський голова – Ремізов Віктор Володимирович, народний депутат України Сажко Сергій Миколайович, який нагородив  почесними грамотами за високі досягнення у навчанні медалістів, а також виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Селидівської міської ради Мелікова Тетяна Анатоліївна.

Яскравими номерами випускний прикрасили виступи творчих колективів ЦТДЮ м.Селидове, а саме творчий тандем студії сучасного танцю «Dance Art» (керівник Журавель О.І.) та творчої студії «Angel» (керівник Васильєва А.М.).  Колективи виконали танцювальний етюд «Легенда про квітку Щастя», в якій ознайомили глядачів із національними рослинними символами України, а зокрема с вогняним цвітом папороті, рутою-вогнецвітом – символом щастя та удачі. Також дівчата виконали дефіле у стилізованих українських костюмах.

Також у святі взяли участь випускники шкіл та їхні батьки, які виконали дві хвилюючі пісні. Випускників підготувала Степаненко О.А., керівник вокальної студії «Натхнення».

Кульмінацією свята став ніжний, романтичний, прощальний випускний вальс! Пари з легкістю кружляли у прекраснім танці, який зворушив всіх жителів міста! Постановкою займався хореограф, керівник студії сучасного танцю «Dance Art» Журавель О.І.

Міський випускний провели випускники та учні шкіл великого міста Селидового: це Артем Яковець Віталій Цимбал, Владислава Шостак, Євгенія Марченко, Микита Мілюков та Олександра Медвецька.

Також у підготовці свята взяли активну участь керівники творчих гуртків Центру творчості, це Захаревич А.А. (керівник творчого колективу «Юний дизайнер»), Бородай Л.М. (керівник студії образотворчого мистецтва «Акварелька»), Костів К.М. (керівник творчого колективу «Світ Рукоділля), Фурдіяка Т.В. (керівник творчого колективу «Сувенір»), а також талановита кравчиня Ямнюк Л.В.

Нажаль, шкільні роки  спливають зорепадом. Тож нехай линуть навколо веселі акорди молодого життя випускників, яке через мить випурхне з напружених долонь батьків і, мов перший літній метелик, купаючись у сонячному промінні, відлетить у неосяжну далечінь.