В перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято дитячої радості та батьківських надій. Саме в наших дітях – продовження роду людського й здійснення мрій і сподівань на краще.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей на центральній площі міста відбувся яскравий фестиваль дитячої та юнацької творчості «Райдужний настрій».

У заході прийняли участь керівники та вихованці Центру творчості дітей та юнацтва м. Селидове.
До уваги дітей, батьків, та гостей були представлені численні майстер-класи, естафети, конкурси та виставки. Колективи ЦТДЮ підготували фотозону.

 У концертній програмі взяли участь: студія сучасного танцю «Dance Art», керівник Журавель Олексій Іванович;  танцювальний колектив «Drive», керівник Розова Тетяна Володимирівна; солістки вокальної студії «Натхнення» Анвеліка Асапуо, Алєся Полгородник та Вікторія Петрухіна, керівник Степаненко Олена Андріївна; солістка вокальної студії «Веселка» Стефанія Виноградова, керівник Голубенко Галина Михайлівна; творча студія «Angel»,   керівник Васильєва Анжеліка Миколаївна. 

Подяки від міського голови Віктора Ремізова отримали керівники вихованців, які досягли високих результатів та стали переможцями у міських, обласних та всеукраїнських конкурсах.