31 жовтня у ЦТДЮ м.Селидове відбулось святкування Хелловіну, сучасного свята, яке походить від старовинного кельтського свята Самайн!

Відьомська ніч пройшла у стилістиці страшних казок. Свято почалося однойменним, театралізованим концертом «Страшні казки». Чарівні трьохсотлітні відьми  запросили діточок у подорож темним лісом до королівства Хелловін. Провідником діток став неодмінний символ надвечір’я всіх святих  —  Джек Ліхтар (англ. Jack-ó-Lantern).

Під час подорожі у лісових хащах  діти зустріли страшних зомбі, взяли участь у відьомському шабаші, завітали до замку Сплячої красуні. Також дітей ледь не зачарувала прекрасна відьма з пряничної хатинки.

Ще По дорозі до королівства Хелловін глядачі зустріли Червону шапочку з Сірим вовком, відвідали вечірку відомих казкових принцес і стали свідками страшної змови казкових злодіїв!

Як і в кожній казці у кінці заходу була проведена мораль!

Народні казки  — справжня скарбниця народної мудрості!

Після концерту відбулася святкова, конкурсно-розважальна, костюмована дискотека! Разом з чарівною відмочкою Мері та Джеком Ліхтарем діти танцювали та брали участь у різноманітних конкурсах!