З метою підтримки і розвитку творчих здібностей вихованців, подальшого розвитку та активізації декоративно-ужиткового мистецтва у закладах позашкільної та загальної середньої освіти Донецьким обласним центром технічної творчості дітей та юнацтва у період з 24 лютого по 16 березня 2020 року у м. Слов’янськ на базі Донецького обласного центру технічної творчості дітей та юнацтва було проведено обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Дипломами переможців та призерів обласного етапу виставки-конкурсу  «Знай і люби свій край» було нагороджено:

– Дипломом І ступеня: Бірілко Ярославу, вихованку гуртка «Акварелька» Центру творчості дітей та юнацтва м. Селидове Донецької області, за роботу «Чудо-осінь»;

– Дипломом ІІ ступеня: Ващенко Дарію, вихованку гуртка «Бісероплетіння» Центру творчості дітей та юнацтва м. Селидове Донецької області, за роботу «Ведмедик джентельмен»; Кожушка Єгора, вихованця гуртка «Бісероплетіння» Центру творчості дітей та юнацтва м. Селидове Донецької області, за роботу «Українка»; Перечосову Поліну, вихованку гуртка «Акварелька» Центру творчості дітей та юнацтва м. Селидове Донецької області, за роботу «Березки».

Грамоти Донецького обласного центру технічної творчості дітей та юнацтва за підготовку переможців та призерів обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» керівників гуртків: Бородай Людмилу, керівника гуртка «Акварелька» Центру творчості дітей та юнацтва м. Селидове Донецької області; Мігульову Ганну, керівника гуртка «Бісероплетіння» Центру творчості дітей та юнацтва м. Селидове Донецької області.

Вітаємо!!! І дуже пишаємося!!!