Основною діяльністю закладу позашкільної освіти є участь вихованців в різноманітних конкурсах дитячої творчості. Це є стимулюючим аспектом для самореалізації дитини, прояву та розвитку відповідних навичок, визнання їх таланту та обдарованості.

   Так вихованці Центру творчості дітей та юнацтва м.Селидове за два місяця прийняли участь більш ніж 10 конкурсах дитячої творчості, як місцевого, обласного та Всеукраїнського рівнів.

   Обласний конкурс «Малі річки – життя Донбасу» (м.Краматорськ, жовтень) проводився з метою поглиблення дітей про навколишнє середовище і водні багатства нашої місцевості та виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю. В конкурсі прийняло участь більш 120 учасників з 7 районів, 6 міст нашого регіону. Всі роботи вихованців ЦТДЮ посіли призові місця:

Перші місця отримали

  • вихованці студії моделінгу та фотографії «Angel» (керівниця Анжеліка Васильєва): Наткіна Софія, Ткаченко Катерина, Львова Дарина, Грицак Мілана, Ільчук Єлизавета, Бондаренко Анастасія;
  • вихованці студії «Акварелька» (керівниця Бородай Людмила Миколаївна): Кузьмінська Аліна та Шульгіна Поліна; вихованка творчого колективу «Юний дизайнер» (керівник Захаревич Алла Анатоліївна) — Правдивцева Ольга.

Друге місце отримала вихованка студії моделінгу та фотографії «Angel» (керівниця Анжеліка Васильєва) — Авдієнко Діана.

   Дуже пишаємося нашими вихованцями та бажаємо і надалі проявляти наснагу та радість, ставити цілі та досягати їх.