31.10.2019  у ЦТДЮ м.Селидове відбувся традиційний театралізований концерт з нагоди Дня всіх святих, Самайну. Весь сучасний світ знає це свято як Хелловін! Темою цьогорічного свята стала «Ніч жахів». За основу були взяті популярні хоррори, бо саме кінематограф пополяризував це свято.
Присутніх зустріли класичні носферату Дракула та його наречена Над’я! Разом с привидом леді Кентервіль вампіри запросили всіх на жахливу екскурсію їхнім замком, де, за їхніми словами, знімалися найпопулярніші фільми жахів!
Глядачі завітали до Сонної лощини (фільм «Сонна лощина»), де, за легендою, людей лякав Всадник без голови! Окрім Сонної лощини гості потрапили до Гріндейлу і зустілися з подругами Сабріни Спелман – Віщими сестричками (серіал «Моторошні пригоди Сабріни») .
Ледве врятувавшись від кривавих медсестер з містичного Сайлент Хіллу (фільм «Сайлент Хілл») одразу ж потрапили до психлікарні «Брайкліф» (серіал «Американська історія жахів»).
   Після пережитих страхів глядачі трохи перепочили в готелі «Трансильванія» (мультфільм «Монстри на канікулах»), а також з дружніми зомбі весело провели час у Країні мертвих (мультфільм «Коко»).
Протягом заходу вампіри розважали дітей різними конкурсами. Під час концерту жодна людина не постраждала))))).