Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій особливо піднесений і радісний. У першу неділю жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів.
Третього жовтня у ЦТДЮ м.Селидове відбулися святкові заходи, присвячені Дню працівника освіти. У ясний, теплий осінній день до актової зали ЦТДЮ завітали педагоги навчальних закладів м. Селидове! З вітальним словом до присутніх звернулися Яна Переддрій — начальниця Відділу освіти Селидівської міської ради та Олена Гайчук – голова профспілки працівників освіти України.
Низка присутніх педагогів була відзначена грамотами відділу освіти та профкому, зокрема директорка ЦТДЮ м. Селидове Наталія Степаненко, керівниця вокального колективу «Натхення» Олена Степаненко та Анжеліка Васильєва- керівниця модельної студії «Angel» . Також пам’ятними подарунками від Селидівського міського голови Віктора Ремізова та профспілки працівників освіти були нагороджені дванадцять молодих спеціалістів великого м.Селидового та ветерани педагогічної праці!
Вихованцями та керівниками ЦТДЮ був підготований святковий концерт. У концерті взяли участь вокальні колективи «Веселка» та «Натхнення» (солістки Анвеліка Асапуо, Вікторія Петрухіна, Алєся Полгородник та Анастасія Кравченко, керівниці Галина Голубенко та Олена Степаненко), танцювальні колективи «Іскорки» та «Dance Art» (керівники Світлана Бутікова та Олексій Журавель), а також модельна студія «Angel» (керівниця Анжеліка Васильєва»). У залі панувала тепла, родинна атмосфера, юних артистів вітали щирими оплесками.
Також, четвертого жовтня , вихованці творчих колективів «Angel» , «Dance Art»  та «Натхнення» (солістка Вікторія Петрухіна)  взяли участь у міському святі присвяченому Дню працівника освіти. 
Грамотами Обласного департаменту освіти були нагороджені Олена Мандриченко — методистка ЦТДЮ, та Олексій Журавель — керівник студії сучасного танцю «Dance Art» .
Творчий колектив ЦТДЮ м. Селидове щиросердно бажаємо всім педагогам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.