20 травня 2019 року двері Комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості м.Слов’янська» гостинно відчинилися для учасників очного (фінального) етапу обласного фестивалю мистецької творчості, «Європа з нами, ми з Європою!» присвяченого Дню Європи в Україні.

Обласний фестиваль мистецької творчості вдруге об’єднав учителів та дітей з активною життєвою позицією, готових брати участь у культурному та міжнародному житті країни. Серед учасників зібрання були представники педагогічних колективів закладів освіти нашого міста.

Розвиток інтересу до європейських цінностей і традицій, формування позитивної думки щодо євроінтеграційного курсу України були розкриті у творчих роботах учасників, які були створені в напрямах шести номінацій фестивалю.

В номінації «Театральне мистецтво ʺБути європейцемʺ»  переможцями стали вихованці студії “ANGEL” ЦТДЮ м.Селидове (керівник Васильєва А.М.). Вітаємо дівчат з перемогою!!!

На виставкового ярмарку «Європейський шопінг» були представлені роботи закладів освіти Селидівської міської ради. З Центру творчості дітей та юнацтва у ярмарку прийняли участь роботи вихованців творчих колективів: 

«Світ рукоділля» керівник гуртка Костів К.М.;

«Бісероплетіння» керівник гуртка Мігульова Г.В.;

«Юний дизайнер» керівник гуртка Захаревич А.А.;

«Сувенір»керівник гуртка Фурдіяка Т.В.