Вже склалося традиційно, що зі святом Миколая розпочинається цикл новорічних святкувань у ЦТДЮ м. Селидове. Ось і сьогодні відбувся творчий звіт за І півріччя театральної студії «Овація», до святкування Святого Миколая. Виступ для гуртківців на сцені – це завжди хвилююче, тим паче коли цей виступ один з перших.

У актовій залі зібралися батьки вихованців студії та учасники творчих колективів нашого Центру творчості.  У театральній виставі діти з батьками готувалися до свята та прикрашали ялинку. І коли малеча заснула до них завітали Янголи з небес, та  запитали: чи написали вони листа до Миколая. Раптом до них ввірвалися бісенята, які весь час заманювали дітей робити лихі речі. Але добро перемагає Зло. Бісики вибачилися за таку поведінку та попрохали залишитися з ними. Діти співали пісні, та кликали, Миколая, щоб до них завітав у гості. І ось звершилося чудо: до дітей завітав сам Святий Миколай з подарунками та зірочками. Посмішки та радість малечі, стали найкращою нагородою за свято та гарний настрій.

То ж наслідуймо і ми добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом милосердя, святом доброти, прощення, любові до ближніх.